Les factures fiscals de la Cambra i el Senat maten els intercanvis “com a tipus” de criptomonedes: bloc expert

Expert Blog és la nova sèrie d’articles de Cointelegraph de líders de la indústria criptogràfica. Cobreix des de la tecnologia Blockchain i les criptomonedes fins a la regulació ICO i l’anàlisi d’inversions. Si voleu convertir-vos en el nostre autor convidat i publicar-vos a Cointelegraph, envieu-nos un correu electrònic a [email protected]

En termes generals, a 1031 intercanvi (també anomenat bescanvi similar o Starker) és un permut d’un negoci o actiu d’inversió per un altre. Segons el codi fiscal dels Estats Units, la majoria de permutes són imposable com a vendes. De fet, l’IRS ha anat activament darrere de la comunitat de troc, intentant gravar els béns i serveis que s’intercanvien.

La secció 1031 és una excepció a la regla segons la qual els swaps són generalment totalment imposables. Si podeu arribar abans del 1031, no tindreu cap impost ni s’haurà de pagar impostos limitats en el moment de l’intercanvi. De fet, podeu canviar la forma de la vostra inversió sense (tal i com ho veu l’IRS) cobrar ni reconèixer una plusvàlua. D’aquesta manera, la vostra inversió continua creixent, amb impostos diferits. Si compleix els requisits, no hi ha límit de vegades o de freqüència amb què es pot fer un 1031.

S’utilitza principalment per a béns immobles

Els grans promotors immobiliaris comercials ho fan tot el temps. Penseu en Donald Trump.

Podeu transferir el guany d’una inversió immobiliària a una altra, a una altra i a una altra. Tot i que és possible que obtingueu beneficis en cada permuta, eviteu els impostos fins que no vendreu efectius molts anys després. Aleshores, amb sort, només pagareu un impost, a una taxa de plusvàlua a llarg termini.

Com que l’IRS diu que la criptomoneda és propietat i no divisa, els permutes de menys de 1031 haurien d’estar bé, oi? No tan ràpid: si es pot aplicar 1031 a la criptomoneda és discutible. Però és possible que el debat no sigui rellevant durant molt més temps, ja que tant el Factura d’impostos sobre la casa i la Projecte de llei fiscal del Senat proposar restringir 1031 borses només a béns immobles.

La indústria immobiliària respira amb un gran alleujament que es mantenen 1031 intercanvis per a ells. De fet, la gran majoria dels 1031 intercanvis són de béns immobles. No obstant això, alguns intercanvis de béns personals (per exemple, un quadre) poden ser elegibles. Però els intercanvis d’accions corporatives o d’interessos de societats no compleixen els requisits. D’altra banda, sí que hi ha interessos com a arrendatari en comú (de vegades anomenats TIC) en el sector immobiliari.

La majoria dels intercanvis han de ser simplement “semblants”, una frase enigmàtica que no significa el que creieu que significa. Podeu canviar un edifici d’apartaments per terres en brut, o un ranxo per un centre comercial. Clàssicament, un intercanvi implica un simple intercanvi d’una propietat per una altra entre dues persones.

Intercanvis endarrerits

Però les probabilitats de trobar algú amb la propietat exacta que vulgueu i que vulguin la propietat exacta que teniu són escasses. Per aquest motiu, la gran majoria dels intercanvis són intercanvis retardats o “Starker” (anomenats pel cas fiscal que els permetia). En un intercanvi retardat, necessiteu un intermediari que tingui els diners en efectiu després de “vendre” la vostra propietat i que l’utilitzi per “comprar” la propietat que reemplaceu.

Aquest intercanvi de tres parts es tracta com a permuta. L’intermediari ha de complir diversos requisits. Aquesta és una de les raons per les quals els intercanvis endarrerits de criptomoneda poden no complir els requisits. També hi ha dues regles de temps que heu d’observar en un intercanvi retardat.

Un cop es produeixi la venda de la seva propietat, l’intermediari rebrà l’efectiu. A continuació, en un termini de 45 dies després de la venda de la vostra propietat, heu de designar per escrit l’intermediari a l’intermediari per especificar la propietat que voleu adquirir. La segona regla de temps en un intercanvi retardat es refereix al tancament.

Heu de tancar la propietat nova dins dels 180 dies posteriors a la venda de l’antiga. Tingueu en compte que els dos períodes de temps s’executen simultàniament. Això vol dir que comenceu a comptar quan es tanca la venda de la vostra propietat. Si designeu un immoble de substitució exactament 45 dies després, us quedaran 135 dies per tancar-lo.

És possible que us sobri efectiu després que l’intermediari adquireixi la propietat de substitució. Si és així, l’intermediari us el pagarà al cap dels 180 dies. Aquest efectiu (conegut com a “arrencada”) tributarà a mesura que es produeixin vendes parcials de la venda de la vostra propietat.

Heu de tenir en compte préstecs hipotecaris o altres deutes sobre la propietat que renuncieu i qualsevol deute sobre la propietat de reemplaçament. Si no rebeu diners en efectiu, però la vostra responsabilitat disminueix, també es tractarà com en efectiu. Hi ha moltes trampes que poden descarrilar el tractament lliure d’impostos.

Què passa amb la criptomoneda?

Fins que no canviï la llei, què passa amb 1031 intercanvis de criptomoneda? S’ha preguntat a l’IRS sobre això, però fins ara ha estat mare. Alguns titulars de criptomonedes probablement poden dir que mantenen la seva criptomoneda per utilitzar-les en el seu negoci o per a inversions. De fet, el qualificatiu d’ús d’inversió sembla fàcil.

Però l’obstacle més dur és saber si canvien per propietats similars. Un canvi directe de Bitcoin per Bitcoin podria estar bé. Però és possible que el comerç de Bitcoin per Ripple o Ethereum no compleixi els requisits. La secció 1031 no s’aplica a les operacions d’accions o bons, i l’IRS podria confiar en això per acabar amb qualsevol comerç de criptomonedes entre espècies..

D’altra banda, es podria argumentar que els diferents tipus de criptomoneda s’assemblen una mica als diferents tipus de monedes d’or. Si un permut d’un tipus de moneda d’or per un altre compleix els requisits, per què no els permutes de moneda digital? Tanmateix, una probable resposta de l’IRS podria ser que si canvieu, per exemple, Ripple per Bitcoin, s’assembla més a canviar plata per or o viceversa.

La plata per l’or seria gravable, de manera que l’IRS pot dir que també hauria de ser un intercanvi de criptomonedes entre espècies. Molts observadors pensen que així sortiria l’IRS. Però l’IRS no ho ha dit fins ara. Per tant, algunes d’aquestes qüestions afecten el risc.

Sobre riscos i informes

Quins són els guanys que voleu protegir i quines possibilitats esteu disposats a tenir? A més d’aquestes preguntes, hi ha regles d’informes fiscals que cal abordar. Heu de reclamar el tractament de la secció 1031 a la declaració d’impostos per poder dir que compliu les normes.

Podria semblar temptador no informar d’intercanvis de criptomoneda i intentar volar sota el radar. Però per a aquells que intenten utilitzar 1031, no informar seria un error, al meu entendre. No es pot obtenir el 1031 tret que ho reclami. Si voleu veure què heu d’informar a l’IRS a la vostra declaració d’impostos, consulteu-ho Formulari 8824 de l’IRS.

Tant les lleis fiscals de la Cambra com les del Senat demanen reduir l’article 1031 per cobrir només els béns immobles. Les dues factures fiscals estan plenes de controvèrsia, però no sobre aquest punt. En aquest sentit, els debats sobre 1031 intercanvis de criptomoneda poden no ser rellevants massa temps.

Biografia: Robert W. Wood és un advocat fiscal que representa clients de tot el món procedents d’oficines de Wood LLP, a San Francisco (www.WoodLLP.com). És autor de nombrosos llibres fiscals i escriu freqüentment sobre impostos a Forbes.com, Tax Notes i altres publicacions.

Exempció de responsabilitat: aquesta discussió no pretén ser un assessorament legal i no representa necessàriament les opinions del Cointelegraph.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me