Blockchain Oscar 2017: Estem segurs d’anunciar el guanyador adequat

Cointelegraph està encantat d’anunciar que avui comença la primera part del nostre impressionant Oscar Blockchain.

Durant els pròxims tres dies, la nostra junta d’experts examinarà les propostes de projectes presentades pels nostres participants. Sis equips preseleccionats tindran l’honor de continuar amb la segona i la batalla final que començarà al BlockShow Europe 2017 a Munic el 6 d’abril..

Allà i després, els nostres finalistes presentaran les seves idees intentant guanyar l’amor dels membres del nostre jurat i de més de 500 convidats BlockShow.

Què està en joc?

Aquí ve la part més emocionant. El fons de premis de Blockchain Oscar ascendeix a 13.000 €. Teniu curiositat per redistribuir aquest tresor? Els membres d ‘”L’inici més innovador de Blockchain” s’ompliran les butxaques amb 5.000 euros en BTC.

“The Most Valuable for Humanity Startup” rebrà un premi especial generosament proporcionat per Humaniq, un projecte únic que proporciona serveis bancaris a aquells que no estan connectats a un sistema financer global per motius polítics, legals, geogràfics o altres. L’equip obtindrà 5.000 euros en fitxes Humaniq.

Però això no és tot, ja que sempre hi ha una nominació a “The People’s Choice”. El guanyador es determinarà mitjançant la votació en línia al lloc web d’un altre patrocinador i soci sorprenent – Ales, una plataforma Blockchain que sembra i nodreix una comunitat dedicada al llançament, el suport i la promoció de noves propostes de projectes mitjançant un model organitzatiu fluid denominat Organització Autònoma Descentralitzada (DAO).

Les tres primeres startups que obtinguin el màxim de l’amor de la gent rebran els següents premis que Wings ha proporcionat amablement:

  • Primer premi – 2 BTC i 10000 euros de serveis de consultoria de finançament multitudinari de la Fundació Wings
  • Accèssit – 1 BTC & 5.000 euros de serveis de consultoria de finançament multitudinari de la Fundació Wings
  • Tercer premi – 0,5 BTC & 2.500 euros de serveis de consultoria de finançament multitudinari de la Fundació Wings

Qui són els jutges?

La junta del jurat de l’Oscar 2017 de Blockchain està representada per experts brillants i coneguts internacionalment de Blockchain de diversos sectors i indústries. La llista completa dels jutges estarà disponible aviat a la nostra pàgina web, però en aquest moment estem orgullosos de presentar-vos alguns dels membres del jurat.

  • Richard Kastelein, CMO a Humaniq:

“Espero veure una cosa nova que no he vist abans: una nova idea fantàstica i una forma totalment nova d’utilitzar Blockchain que no s’havia pensat abans”.

  • Tawanda Kembo, assessora tècnica d’Humaniq
  • Anish Mohammed, arquitecte principal de seguretat de Lloyds Banking Group:

“Aprofitar experiència en criptografia, experiència en tecnologia fintech i els meus interessos en verificació de contractes intel·ligents, ZKP i disponibilitat versus consens m’ajudaran en el procés de selecció. Estic buscant una innovació genuïna i un ajust perfecte al mercat de productes, en lloc de fer projectes de tipus “martell buscant un clau”.

  • Dominik Zynis, cap de comunicacions de ChainLab i assessor de Wings.ai:

“Estic buscant equips realistes que reconeguin solucionar una cosa molt i molt bé i aprofitar els socis i que l’ecosistema sigui com establir un punt de suport. El que realment marca la diferència és el moment, l’enfocament i l’equip. Estic buscant els que estiguin enfocats al làser i que puguin demostrar guanyar-se força amb algun nínxol de mercat i expandir-se des d’aquí. La profunditat de l’equip i la història també són importants: crec que part de la presentació es podria centrar una mica més en això. Molta d’aquestes persones són sens dubte intel·ligents, però es mantindran el segon o tres any i aconseguiran el projecte a un altre nivell? ”

  • Jamie Burke, fundador de Blockchain Angels, conseller delegat d’Outlier Ventures

Chandler Guo, Inversor àngel en startups Bitcoin i Ethereum Classic, i Michael Dupree, El fundador del Denver Bitcoin Center, propietari d’EasyBit, hi és per compartir el seu coneixement i experiència com a participants en seminaris web i assessors del concurs.

Guardar la data!

Els propers dies seran realment intensos i productius amb una sèrie de seminaris web, Q&Sessions i debats sobre els casos dels concursants. Estàs preparat?

Marqueu aquestes dates al calendari:

2 de març, 18:30 (CET) – Addy Crezee i Tawanda Kembo presentaran els nostres concursants, respondran preguntes i anunciaran aquelles startups que malauradament no continuaran en la competició.

Si voleu veure la primera part de la competició en directe, feu clic a aquí.

3 de març, 14:00 (CET) – Addy Crezee, Chandler Guo, Mike Dupree i Richard Kastelein responen a les preguntes dels concursants i anuncien el programa que ha finalitzat, almenys en aquesta competició..

Si voleu veure en directe la segona part de la competició, feu clic a aquí.

4 de març, 12:00 (CET) – Addy Crezee i Richard Kastelein anuncien els finalistes i responen a les preguntes.

Si voleu aprendre els noms dels finalistes o fer preguntes, feu clic a aquí.

Un cop d’ull a la piscina de casos tractats amb Blockchain

Hem rebut una increïble quantitat d’aplicacions de veritables visionaris apassionats per la tecnologia i que busquen maneres d’aprofitar els problemes de la vida real.

Addy Crezee comenta que és fantàstic veure que la tecnologia Blockchain s’aplica a diverses indústries i mostra potencial per reduir els intermediaris i generar confiança entre els grups d’interès. “Els participants van presentar solucions de drets de propietat intel·lectual, intel·ligència artificial, assegurances, energia, etc.”, diu.

Dominik Zynis, un dels membres del jurat, va identificar una tendència al voltant de projectes que adopten temes orientats a finançament i IoT.

Ell diu:

“La tendència de maquinari i finances és una cosa que s’ha desenvolupat des de fa un temps i que finalment podríem començar a veure una mica de tracció en ambdues àrees i alguns equips poden executar i guanyar tracció”.

Conegueu els deu primers concursants:

Bernstein – una plataforma alimentada per Bitcoin Blockchain que permet registrar ràpidament qualsevol invenció, disseny i prova d’ús i proporciona una certificació Blockchain que demostra la propietat, l’existència i la integritat de qualsevol actiu de propietat intel·lectual.

Adahoy– un servei que permet als anunciants crear fàcilment una xarxa d’afiliació d’una manera ràpida, transparent i fiable. Aquesta solució, basada en Ethereum Blockchain, també ajuda a mitigar els fraus i les estafes, que afecten el comerç en línia actual..

Quantoz – una empresa que ofereix serveis professionals per explorar tecnologies i criptomonedes emergents de Blockchain i per entendre l’impacte potencial de diverses indústries.

CoinDash – construït com a xarxa social, CoinDash és una plataforma de negociació social on els usuaris poden seguir els millors inversors en criptografia, invertir com ells i aprendre d’ells.

Capital de la cadena – una start-up fintech amb seu a Zug, Suïssa.

Xarxa de prestatges – una solució per a la subhasta multicanal. Mitjançant la tecnologia de llibres distribuïts, Shelf Network proporciona ofertes simultànies en temps real i un intercanvi important d’informació entre diverses pàgines web de comerç electrònic..

Fons Satoshi – una forma segura, fàcil, econòmica i segura d’invertir en actius Blockchain.

SolarChange – una plataforma basada en Blockchain que reuneix una xarxa de serveis i aplicacions per millorar i augmentar l’ús de l’energia solar a tot el món i proporcionar als propietaris solars més valor dels seus sistemes.

Etherisc – una empresa que té com a missió construir aplicacions d’assegurances descentralitzades, fer més eficaç la compra i venda d’assegurances, permetre menors costos operatius, proporcionar una major transparència a la indústria de les assegurances en comparació amb les operacions tradicionals i democratitzar l’accés a les inversions de reassegurança.

Estat – Status és un projecte de codi obert que combina un navegador de missatgeria, cartera i DApps perquè el mercat massiu comenci a utilitzar criptomonedes i aplicacions descentralitzades directament des dels seus dispositius Android o iOS.

Ethan BIoT– una plataforma de maquinari i programari de pila completa per a Blockchain. Resol els reptes de fiabilitat, escalabilitat, seguretat i gestió remota que són comuns a totes les verticals, control de dispositius, p. Panys de porta, domòtica, automoció i molt més.

Confiem – una plataforma per als cercles de préstec de confiança, impulsada per persones i Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me